Jag yrkar på fler yrkanden

Ikväll var det cafékväll och medlemsmöte för Stockholms CUF-distrikt. Temat för cafékvällen var Greenpeace, mind som var inbjudna för att prata om sin organisation och vad de jobbar för just nu. De pratade i en timma mer än planerat och verkade inte vara världens mest rutinerade eller engagerade föreläsare, clinic men det var intressant att höra om deras aktuella kampanjer. Blev även lite diskussion, viagra speciellt angående kärnkraft/andra energiformer och om genmanipulerade grödor.

Greenpeaceföreläsare får Maud-böckerGreenpeaceföreläsare får Maud-böcker

Efter att Greenpeace hade fått maud-böcker och lämnat oss var det dags för medlemsmötet, som denna gången var en aning glest. Vi var bara sex personer som dessutom allihop var ganska trötta, med en koncentrationsförmåga som kanske inte riktigt var på topp. Inte för att jag kan påstå att jag var särskilt seriös själv, måste skärpa mig till nästa gång.

Medlemsmöte 29/11-06
På onsdag om en vecka är det studiecirkel igen, jag får inte glömma att läsa på om min del. Den är i och för sig inte särskilt stor, så det är inget större problem. Plus att studiecirkeln är jättekul, så inget i relation till den är särskilt jobbigt ändå. :)

Andra bloggar om: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *