Härligt när saker lyckas!

Ikväll hade Amanda (och jag) det första mötet för den nya studiecirkeln om CUFs sakpolitiska program. Det var jätteroligt att det överhuvudtaget blev något redan några dagar efter idén kom upp, healing men hur härligt som helst att det blev som bra som det faktiskt blev. Vi blev sju stycken, look inklusive Amanda, buy jag och Annika, som bestämde målet och upplägget för vår studiecirkel. Den kommer vara varannan vecka i fortsättningen. Det är dock 14 stycken som har anmält intresse sen mailet skickades ut för två dagar sen, mycket hoppfullt. Det blev även en hel del diskussion idag, utifrån det som Annika förberett, vilket i huvudsak handlade om trygghetssystemet och kollektivavtalen. Känns som att det blev en bra start!

Jag har också börjat arbeta lite på CUF Stockholms hemsida, som jag fick ansvar för för ett tag sedan, men först nu fått tillgång till. Tänkte göra den lite mer informationsfylld, samtidigt som jag försöker skapa en slags inbjudande och tydlig struktur.

Imorgon har jag och Anton vårt föredrag om slang och colloquialisms på den sista lektionen i språkfärdighet för den här terminen. Känns synd, Eiko är helt klart min favoritlärare på institutionen och nästa termin har vi bara två eller tre poäng i språkfärdighet. Värdelöst, tycker jag.

Dags att få sig lite sömn, så föredraget blir bra :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *